căutare
min. 3 caractere

C You - Comunităţile previn violenţa în rândul tinerilor”

/_f/Image/untitled.JPG

 

 

Proiectul C You  „Comunitățile previn violența în rândul  tinerilor”
                                                      

Scopul proiectului este de a dezvolta și implementa măsuri preventive la nivelul comunităților, prin integrarea tuturor grupurilor de persoane care se află în contact cu tinerii și care au posibilitatea de a-i influența sau de a interacționa cu aceștia.

Partenerii proiectului sunt: aplicantul principal - Jugend am Werk Steiermark - Austria, E.N.T.E.R. Austria, Fritid & Samfund - Danemarca, ARSIS-Grecia, RADAR – Franța, FormAzione CCo & So–Italia, DGASPC Harghita-România, Fritid Jönköping - Suedia.                 

Au avut loc patru întâlniri între parteneri, în Austria, Franţa, Grecia și în octombrie anul curent și în România și s-a realizat o culegere de date despre organizaţiile implicate în domeniu, o culegere de bune practici în domeniu. S-au elaborat strategiile de sensibilizare a opiniei publice despre problematica violenţei în rândul tinerilor și s-au conceput materiale publicitare. S-a realizat pagina web şi pagina facebook. A avut loc un concurs de creație pe acest subiect în rândul tinerilor, iar în data 18 februarie 2013, va avea loc un eveniment de tin

eret. Bugetul total al proiectului este de 689.359 € (2.978.030 lei), din care instituţia noastră are alocat un buget în cuantum de 36.428 € (157.368 lei).

Buletin informativ nr.4/2013

Buletin Informativ nr. 2/2013

Newsletter I  RO

Newsletter I EN

Newletter 2 RO

Newsletter 3 Ro

Newsletter 4 Ro


 

Flash content

Get Adobe Flash player